O nama

Mi ne pravimo web stranice od 50e. Mi poštujemo svoje znanje i vrijeme,takođe postujemo i Vaše vrijeme i Vaš novac, zato je veoma važno poštovati rok izrade i dogovorene detalje za Vašu web stranicu.

T-web design uspješno posluje dugi niz godina. Bavimo se pružanjem informatičkih usluga, a prvenstveno smo fokusirani na izradu web stranica i web trgovina koje u vrlo kratkom roku donose vidljive rezultate. Izuzev web stranica i web trgovina, pružamo usluge digitalnog marketinga i grafičkog dizajna, te SEO optimizacije.  Sve naše usluge pružamo koristeći se posljednjim trendovima u tehnologiji, te kao takve imaju mogućnost doprinjeti ukupnom povećanju obima poslovanja Vaše firme.

Raspolažemo stručnim kadrom sa certifikatom PHP web development-a.

Sa velikim brojem urađenih kako običnih-informativnih sajtova tako i velikih portala,online prodavnica, sajtova za uslužne djelatnosti, kozmetičkih sajtova, prezentacija za motele,pansione i restorane, male i velike privatne firme, smatramo da smo dovoljno iskusni, kvalitetni da vaš novi sajt u potpunosti prezentuje vašu delatnost na najbolji mogući način.

Pomažemo u odabiru najboljeg rješenja Vaše web stranice, nudimo više solucija web shop sistema. Kompletnu uslugu od ideje do realizacije. Po potrebi nudimo i održavanje te redizajn postojećih rješenja.

Poverite nam izradu vašeg sajta i uverite se u kvalitet i profesionalni odnos prema našim klijentima.
T-web design