Izrada web stranica

Dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni i razumljivi.U vremenu u kojem živimo firme s profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvijek su korak ispred konkurencije.Prema poslednjim istraživanjima sve veći broj osoba u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom iste će prvo potražiti na Internetu zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i započinjemo izradu Vaše stranice.

Izrada web stranica danas je daleko najbolje marketinško ulaganje koje možete napraviti, a koje je ključ uspjeha svakog poduzeća.

Stranice izrađujemo u CMS sistemu u kojem je sadržaj lako upravljiv kroz administraciju. Jasno i jednostavno korištenje, kao što je raspored elemenata i sadržaj, omogućuje Vam da i bez naše pomoći uvijek možete odraditi promijene. Statistike pokazuju da se 68% pretraživanja na interetu vrši putem mobilnih uređaja i tableta stoga naše stranice izrađujemo u responsive tehnologiji koja omogućava da stranica, ovisno o vašem ekranu, prilagođava svoj prikaz mobilnim telefonima, tabletima, računarima…

Proces izrada stranica

01. Razrada koncepta stranice

Nakon definiranja Vaše ideje razrađujemo cjelokupan koncept stranice na po trenutnom standardu tržišta. Ako Vi nemate ideju, mi smo tu da Vam pomognemo.

02. Izrada dizajna i programiranje

Na temelju razrađenog koncepta dolazimo do pripremne faze gdje izrađujemo predlog kako bi Vaša web stranica mogla da izgleda.Nakon toga vršimo pripremu materijala ( tekst-slike-logotip ).Ako klijent ne posjeduje nešto od materijala jer do sad nije imao web stranicu MI STVARAMO NOVI MATERIJAL KOJI JE NEOPHODAN UZ KONSULTACIJE SA KLIJENTOM.

03.Isporuka web stranice

Kad smo došli do predzadnje faze izrade Vaše stranice sa klijentom vršimo pregled i eventualne ispravke web stranice. Nakon realizacije Vaše ideje, stranica se pušta online na Vaš trenutni hosting ili ako ga niste do sad imali mi svoje povjerenje prepustamo Adria hostingu. Po završetku projekta Klijent dobija administrativne podatke kao i slikovo upustvo o korištenju.

MORAMO NAPOMENUTI DA ADMINISTRATIVNI DIO RADIMO ZA VAS AKO VI NISTE U MOGUĆNOSTI ILI ŽELITE TAJ DIO DA PREPUSTITE STRUČNOM KADRU.

04.Integracija sajta

sa društvenima mrežama – facebook , instagram, twitter , google+ . Društvene mreže služe kao reklama Vašeg sajta i ujedno omogućavaju bolju poziciju na pretraživačima.

ZA SVA DODATNA PITANJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU